Pljevlja

Eko Kamp KLJAJEVIĆA LUKA

Kamp za odmor i uživanje

Udahni prirodu, osjeti život…

Eko Kamp KLJAJEVIĆA LUKA se nalazi na najljepšem dijelu Đurđevića Tare, na velikom i lijepo uređenom prostoru od 5 hektara nalaze se sportski tereni, bungalovi za smještaj, nekoliko ljetnjikovaca, prostor za kampovanje i auto-kamp.

Tu je sve što Vam je neophodno za lijep odmor u prirodi. Nakon raftinga rijekom Tarom uživajte u prirodi, lijepom pogledu na most Đurđevića Tara, bavite se sportom, ribolovom, uživajte u vožnji biciklom.…

Pored prelijepog okruženja ovaj kamp ima i dobru lokaciju za planinare, izviđače… Posjetioci kampa na raspolaganju imaju sve blagodati Žabljaka, Durmitora, rijeke Tare i visoravni Kosanice, od aktivnog odmora i lokalnih specijaliteta do brojnih mogućnosti za dnevne izlete u okolini. Ovo je destinacija idealna i za bicikliste, kajakaše, ljubitelje džip safarija…

Kamperima je obezbjeđen električni priključak i sanitarni čvor. Kamping sadrži parcelisana mjesta za sve vidove kampovanja tj. auto kuće, prikolice, šatore. Kamp ima i Wi-Fi konekciju.

U kampu Kljajevića luka dočekaće Vas ljubazno osoblje i pokušati udovoljiti svim Vašim željama i zamislima za savršen odmor.

– u ponudi je smeštaj u novim bungalovima,

– smještaj u KUĆERIMA – minijaturnim čobanskim kućicama za dvije osobe,

– u okviru kampa su i tereni za fudbal, košarku i odbojku,

– kamp je pokriven bežičnim internetom,

Za više detalja posjetite http://tara-rafting.info