Vaša nova avantura - Jahanje konja

Originalna turistička ponuda koja spaja zabavu i jačanje zdravlja namijenjena je svim kategorijama korisnika

Ako razmislite dobro, jahanje konja je vrlo vjerovatno prvo što ste poželjeli da isprobate još kada ste bili dijete i kada ste vidjeli prvi vestern film ili crtani Talični Tom.  Za početnike ili iskusne jahače dostupan je ,,Mount Joy“ ranč, sportsko-rehabilitacioni kompleks smješten na 1208 metara nadmorske visine u Kosanici. Ovaj najpoznatiji crnogorski ranč udaljen je 29 km od Pljevalja,a samo 12 km od mosta na Tari.

Ranč spremno dočekuje sve zaljubljenike u konjičke sportove a raspolaže i sa smještajnim kapacitetima.  Nakon što se okrijepite u krčmi na imanju, ljepote Bitinskog polja, čist i svjež vazduh će vas uvjeriti da raj postoji i na zemlji. Mi ne znamo kada je ljepše u proljeće ili jesen, pod suncem ili snijegom, kroz šumarke i proplanke…..ali tvrdimo da je fenomenalan pogled iz konjskog sedla,kad misli odlutaju nepreglednim ljepotama a osmijeh se sam pojavljuje čim ste u društvu sa ovim predivnim plemenitim životinjama.

Zato organizujte porodici, obdaništu, školi, prijateljima nezaboravne izlete kroz zadivljujuće krajolike Kosanice, na svježem planinskom vazduhu. To nije sve, kao dio ture za jahanje imaće te priliku da uživate još više od toga. Imaće te priliku da miješate jahanje sa svim drugim fantastičnim avanturama, kao što su rafting, zip-line, kanjonig, jeep safari, biking, paragliding, speleološki izleti, branje šumskih plodova……

Ranč na Kosanici je poznat još i po hipoterapiji-jahanje konja kao metoda pomaganja djeci i odraslim osobama sa invaliditetom (tretman je besplatan)

MOUNT JOY RANCH +382 52 322 467,  068 251 306,  069 489 108 www.mountjoyranch.me