„LJETUJ DOMA“

Dragi hotelijeri, vlasnici apartmana, restorana, plaža i svi ostali koji pružate neku od turističkih usluga, nudimo vam POTPUNO BESPLATNO reklamiranje na našem sajtu i društvenim mrežama.
Sve što treba da uradite jeste da se prijavite na www.ljetujdoma.me i ponudite građanima POPUST na neku od vaših usluga, PO SOPSTVENOM IZBORU i odredite tačno trajanje do kad odobreni popust važi.

Procedura ne može biti jednostavnija:

 Ponudite popust

 Gost koji je zainteresovan za vašu ponudu ostavi podatke na našem sajtu i dobije potvrdu na email za popust koji nudite putem našeg e-kupona

 Kada on popuni zahtjev za popust na vašu uslugu, vi automatski dobijate obavještenje

 Gost je obavezan da vas kontaktira i u direktnoj komunikaciji sa vama napravi rezervaciju na vašu ponuđenu uslugu

 Plaćanje i rezervacije se NE VRŠE preko sajta, nego u direktnoj komunikaciji izmedju ponuđača usluge i potencijalnog klijenta.

Akcija #ljetujdoma je pokrenuta sa idejom da turistička ponuda Crne Gore stanovništvu bude pristupačnija, ali i da se poveća broj domaćih turista u zemlji i samim tim utiče na pozitivniji ishod ove turističke sezone.

Potencijal ove akcije prepoznat je i od strane Nacionalne turističke organizacije i Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore koji su nam pružili svoju podršku.

Za sve detaljnije informacije posjetite naš sajt ljetujdoma.me ili nas kontaktirajte na: info@ljetujdoma.me i broj tel: 068/406-000

Montenegro Wild Beauty

Leave a Reply