Završen 41. Međunarodni sajam turizma u Beograd

NAJVEĆA turističko – privredna manifestacija u ovom dijelu Evrope, 41. Međunarodni beogradski sajam turizma, obelježen novim rekordima, juče, je završen u fantastičnoj atmosferi za sve učesnike i mnogobrojne posjetioce.

 

Na Sajmu je prisustvovao i veliki broj izlagača iz Crne Gore, među kojima i naša turistička organizacija koja je promovisala turističke potencijale našeg grada, jer Pljevlja svakako imaju šta da ponude. Putovanja ljudi i upoznavanje sa raznim zemljama, regionima i gradovima najbolji je način da se oku i srcu čovjeka približe njihove kulturne, ekonomske i druge vrijednosti.

 

Upravo kroz adekvatno predstavljanje turističke ponude na ovom Sajmu, Turistička organizacuja Pljevlja je prikazala potencijale naše opštine – prirodne, kulturne, kulinarske, muzičke, sportske, ali i razne druge. Turistička ponuda naše opštine upotpunjena je učešćem turističke agencije – Montenegro adventure, kao i promocijom rakije Trnovače na Međunarodnoj manifestaciji „Žestival“ koja je organizovana u okviru Sajma.

Direktorica Turističke organizacije Pljevlja, Vanja Vukojičić ističe da je interesovanje posjetilaca bilo i veće od očekivanog posebno kad su u pitanju brojni kulturno-istorijski spomenici, festivali, sportske i kulturne manifestacije.

 

 

Leave a Reply