41. Međunarodni Sajam turizma u Beogradu od 21. do 24. februara 2019

Pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“ na Beogradskom sajmu će se od 21. do 24. februara 2019. godine održati 41. Međunarodni Sajam turizma.
Poznato je da Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svijet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada redovnih posjetilaca. Neko traži poslovne partnere, neko turističke aranžmane. Svakako, svi su tu i na jednom mjestu predstavljaju se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori… a partner Međunarodnog Sajma turizma 2019. je Bugarska, zemlja čiji je turizam u procvatu.
Iako je danas internet taj kojem se okrećemo kako bismo pronašli relevantne informacije, ima nečega lijepog u tome da možemo pogledati kataloge, popričati sa predstavnicima svih relevantnih turističkih agencija i organizacija, konsultovati se vezano za naše preference i želje i u realnom vremenu doći brzo i momentalno do odgovora. Jednostavno, neke ponude su tu samo za posjetioce, uključujući first minute i specijalne sajamske ponude.
U okviru Međunarodnog Sajma turizma održaće se i Međunarodni Sajam vina, Međunarodni Sajam hotelsko-ugostiteljske opreme „Horeca-oprema“ i Sajam suvenira.
Sajam turizma je popularan i praktičan za brojne posjetioce i ljubitelje putovanja iz mnogih razloga.
Pored toga, čak četiri sajamske manifestacije u četiri sajamska dana, uz susrete poslovnih ljudi u turističkom i hotelskom biznisu, kao i proizvođača i distributera vrhunskih vina i rakija u ovom dijelu svijeta, nude mogućnost ekskluzivnih sajamskih pogodnosti za putovanje i odmor, ali i degustaciju najboljih vina i rakija ovog podneblja.

Chat Conversation End

Leave a Reply