DŽIP RALLY OFF ROAD TROPHY PLJEVLJA

Ova sportsko turistička manifestacija je odlična prilika za promociju auto-moto sporta ali i ogromnog turističkog potencijala grada Pljevalja sa akcentom na mnogobrojna sela kroz koje karavan prolazi..
Na ovom mitingu učestvuju sve vrste terenskih vozila, vozi se lokalnim i šumskim nekategorisanim putevima, kroz prelijepe seoske i planinske predjele na području opštine Pljevlja. Organizuje se ljetnji i jesenji rally . Svi učesnici uživaju u pljevaljskim ljepotama i zanimljivim vožnjama.
Organizator ove manifestacije je auto-moto sportski klub ,,AP Sport“ u saradnji sa Džip klubom „SRBIJA OFF ROAD“, uz podršku Opštine Pljevlja, Turističke organizacije Pljevlja, Uprave policije i Lovćen osiguranja.
Ako vam se pogled nekada, dok vozite kroz Crnu Goru, zaustavio u visini stjenovitih vrleti i probudio radoznalost šta se krije iza nazubljenih vrhova, ovo je prava avantura za Vas. Upoznaćete se sa prelijepom planinom Ljubišnjom (2238m) , udaljenom oko 30km od Pljevalja. Ljubišnja, planina raskošne ljepote i gotovo u cjelosti prekrivena bujnim četinarskim šumama i zelenim livadama, bogata izvorima, prepuna gljiva, ljekovitih trava i drugih šumskih plodova.

Top of Form
 

Leave a Reply